Atelier BrandMeester

In het atelier BrandMeester wordt elk product persoonlijk ontworpen en gebouwd door beeldend kunstenaar Edwin Brand.

BrandMeester in het AD, foto: Marieke Henry.

Media

Wil je alvast kennis maken met Edwin en meer te weten komen over zijn drijfveren? Kijk dan even naar het interview 'Buitenkachel' door RTV Bunschoten en lees het artikel in het AD.

Maatwerk

Atelier BrandMeester staat voor uniciteit, kwaliteit en karakter. De kracht ligt in de onuitputtelijke creativiteit van Edwin Brand, die tot de dag van vandaag nog steeds elke terraskachel met zijn eigen handen maakt. Zo ben je verzekerd van een kwalitatief Dutch design product met de persoonlijke handtekening van BrandMeester!

Kwaliteit

In het atelier wordt gebruik gemaakt van state-of-the-art las- snij- en zaagmachines van o.a. Rehm en Hypertherm, wat garant staat voor hoogwaardige ambachtelijke constructies met perfecte lasverbindingen.

Duurzaam

BrandMeester staat pal voor de moderne visie van upcycling en duurzaamheid. Industriƫle afkeur producten zoals oude 4 mm dikke stalen hogedruk vaten maar ook nieuwe materialen zoals de halffabricaten voor de Ufo terrashaard worden bij Nederlandse leveranciers ingekocht.
Daarnaast heeft elke BrandMeester buitenhaard een efficiënt verbrandingssysteem voor een zo schoon mogelijke uitstoot en een behaaglijke warmte.

Atelier BrandMeester
Je zal versteld staan van de oerdegelijke kwaliteit. Een BrandMeester terraskachel voelt aan als een tank en kan het hele jaar door buiten staan!