Atelier BrandMeester

kip barbecue rocket stove

Een rocket stove

is een schone hittebron die gebruik maakt van een relatief kleine verbrandingskamer waarin kleine houtjes wordt verbrand, en een schoorsteen waarin de rookgassen volledig worden verbrand voordat ze het kook-oppervlak bereiken. Door deze werking is slechts ongeveer de helft van de hoeveelheid brandstof nodig als bij een traditioneel open vuur waarboven gekookt wordt.

Ik maak relatief kleine exemplaren welke gemakkelijk meegenomen kunnen worden bijvoorbeeld op vakantie, om het butagas stelletje te vervangen.
Daarnaast heb ik een combinatie van een rocket stove en een barbecue ontworpen. Deze heb ik de Rocket Kamado Barbecue genoemd.

Fair share tarieven.

Alle prijzen staan op deze pagina bij de afbeeldingen en zijn inclusief 21 % BTW. Heb je minder budget? Informeer naar een passende deal. Heb je het ruim, doneer dan graag meer zodat we anderen zonder geld ook kunnen blijven helpen.

Bestellen?

Als je wat leuks ziet neem je gewoon contact op en kom je eens langs. Zoek je iets wat er niet bij staat? Dan kan ik het maken. Er staat altijd een voorraad in het atelier, klaar om mee te nemen.Rocket stove

rocketstove rocketstove

BrandMeester Rocket stove, gemaakt van 133x3 mm blank stalen buis (wordt roestkleurig na verloop van tijd). Met weinig sprokkelhout lekker wokken in de tuin of op de camping. Prijs: € 149,00.Nergens eerder gezien: Rocket kamado barbecue! Het prototype heeft zijn kunsten bewezen.


BrandMeester Rocket Kamado BBQ. Niet met houtskool maar met kleine houtjes lekker BBQ-en. Binnen 10 minuten bedrijfsklaar! Rooster diameter 34 cm. Prijs: € 699,00.

 


Terrashaard accessoires

*Beperkte oplage* BrandMeester kachelpook/ vuurpook
Gesmeed uit 12mm dik rond staal, met het BrandMeester logo verwerkt in het handvat. Ongeveer 60 cm lang: € 45,00Hittebestendige lak - kachelpoets

  • Spuitbus hittebestendige coating: € 15,00
  • Eclair Noir kachelpoets: € 8,00