Atelier BrandMeester

dakdoorvoer sets

Als dealer van De Hoeken BV lever ik alles op het gebied van open haarden en kachels, direct van de groothandel.

Dit assortiment is echter zo groot dat niet alles hier op de website staat. Voor het hele assortiment moet je even op de website van De Hoeken BV kijken.

Voor jouw gemak heb ik een paar dakdoorvoer sets samengesteld. Dit zijn dubbelwandige Holetherm 125 mm RVS (inox) dakdoorvoer sets welke perfect aansluiten op de 133 X 3 staal rookgasafvoer.
Voor een vlak dak (€ 350,00), een hellend dak (€ 350,00) of een pannendak (€ 450,00).

Geef bij je bestelling de schuinte van je dak door zodat je de juiste set krijgt.

dakdoorvoer set vlak dakdoorvoer set hellend dakdoorvoer set pannendak

.

BrandMeester buitenhaarden hebben een 133 X 3 mm stalen rookkanaal welke op maat kan worden geleverd uit eigen atelier. Het is het mooist als je de 133 X 3 stalen kachelpijp tot vlak onder je plafond laat doorlopen en van daaruit met de dubbelwandige dakdoorvoer doorbouwt. De kachel en de buis krijgen namelijk dezelfde kleur.

zware ovale tuinhaard terrashaard BrandMeester Big.

rookkanaal geblauwd staal 125 mmAls je gewoon op een simpele manier een bocht in je rookkanaal wilt zodat je terraskachel onder je veranda staat zonder dakdoorvoer kan je opteren voor kachelpijp 'geblauwd staal 125 mm'. Ook dit product sluit perfect aan op de vaste schoorsteen van de kachel. Dit systeem is goedkoop en licht van gewicht dus gemakkelijk te monteren. Let wel dat de levensduur hiervan een stuk korter is dan van RVS of 3 mm dik staal.