Atelier BrandMeester

Ben je nieuwsgierig geworden naar een terrashaard, tuinhaard, buitenhaard, vuurschaal, staal, metaal, metaalbewerking, houtkachel, maatwerk, vuurkorf, smoker, terraskachel, houtkachel, BBQ, barbecue?
Ik ontvang je graag op afspraak persoonlijk in mijn atelier, prachtig gelegen aan de rand van het Lockhorsterbos.

Adres: Atelier BrandMeester, Lockhorsterweg 1A, 3832 RA Leusden, Nederland.

Let op! Stel je navigatie in op Lockhorsterweg 1, 3832 RA Leusden en rijd dan verder door tot nr 1A. Voorbij de spoorwegovergang is het de eerste boerderij aan de linkerkant. Onze straat wordt halverwege geblokkeerd door een paaltje. Zorg dat je vanaf de Arnhemseweg (N226) erin rijdt en dus niet vanaf de Heiligenbergerweg.

Leusden ligt centraal in Nederland, vlak bij Amersfoort, Utrecht.


atelier BrandMeester
Bezoek is uitsluitend op afspraak mogelijk van maandag tm zaterdag.

In het atelier staat altijd een voorraad buitenhaarden en andere mooie spullen. Deze kunnen direct worden meegenomen.

betaalmogelijkheden
Betalen kan met pin of contant (gepast graag). Een factuur wordt via de email in PDF formaat toegestuurd.Leelant Voor mensen uit de regio Zeeland en Vlaanderen is er een verkooppunt bij jou in de buurt!
Leelant BV uit Nieuwdorp (tussen Middelburg en Goes en boven Terneuzen) is een enthousiaste onderneming die met veel trots BrandMeester buitenhaarden aanbiedt.
Klik hier om naar de website van Leelant BV te gaan.


Postadres:
Hobbemastraat 67
3817PR Amersfoort


Atelier BrandMeester van beeldend kunstenaar Edwin Brand in Leusden (bij Amersfoort) ligt centraal in Nederland en is zeer gemakkelijk te bereiken. Door de gunstige ligging is het nooit echt ver rijden.