Atelier BrandMeester

barbecue smoker

Industriële kwaliteit

Iedere smoker is handgemaakt en uniek vormgegeven. Ik maak uitsluitend gebruik van hoogwaardige staalsoorten met een forse wanddikte. Duurzame BrandMeester barbecue smokers gaan dus veel langer mee dan die van de goedkope concurrentie. Bovendien zijn ze ontworpen op een efficiënte verbranding met minimale rookuitstoot.

Fair share tarieven.

Alle prijzen staan op deze pagina bij de afbeeldingen en zijn inclusief 21 % BTW. Heb je minder budget? Informeer naar een passende deal. Heb je het ruim, doneer dan graag meer zodat we anderen zonder geld ook kunnen blijven helpen.

Bestellen?

Als je wat leuks ziet neem je gewoon contact op en kom je eens langs. Zoek je iets wat er niet bij staat? Dan kan ik het maken. Er staat altijd een voorraad in het atelier, klaar om mee te nemen.BBQ Smoker

smoker buitenkeuken smoker barbecue
De BrandMeester barbecue/ smoker.
Eindelijk... een compacte maar veelzijdige oklahoma stijl barbecue die ook gewoon in een normale stadstuin past. Het indirecte bbq'en is veel gezonder en beter te controleren dan direct boven de kooltjes. Je kan experimenteren met verschillende soorten hout die de smaak gunstig beïnvloeden. De hele zomer lekker buiten kokkerellen!

Gemaakt van oude dikbuik gasflessen.
Gestraald en gecoat in hittebestendige lak: € 749,00Nergens eerder gezien: Rocket kamado barbecue! Het prototype heeft zijn kunsten bewezen.


BrandMeester Rocket Kamado BBQ. Niet met houtskool maar met kleine houtjes lekker BBQ-en. Binnen 10 minuten bedrijfsklaar! Rooster diameter 34 cm. Prijs: € 699,00.

 


barbecue smoker barbecue smoker gerookte zalm
barbecue smoker barbecue smoker

Terrashaard accessoires

*Beperkte oplage* BrandMeester kachelpook/ vuurpook
Gesmeed uit 12mm dik rond staal, met het BrandMeester logo verwerkt in het handvat. Ongeveer 60 cm lang: € 45,00

Hoge pootjes van ronde buis in plaats van de gebogen pootjes heeft een meerprijs van € 30,00.

Schoorsteendelen staal 133X3 mm:

  • 180 cm pijp met regenkapje: € 160,00
  • 135 cm pijp met regenkapje: € 120,00
  • 90 cm pijp met regenkapje: € 80,00
  • 45 cm pijp met regenkapje: € 50,00

  • Hittebestendige lak - kachelpoets

  • Spuitbus hittebestendige coating: € 15,00
  • Eclair Noir kachelpoets: € 8,00